Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ 30-5-2011

Πανελλήνια Ένωση Γονέων ΑΘΗΝΑ 26/5/2011

Μουσικών

και Καλλιτεχνικών Σχολείων

Τ.Θ. 3804 - 10210 ΑΘΗΝΑ
www.mοusika.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Η κυβέρνηση αποφάσισε και τις επόμενες ημέρες θα συγκεκριμενοποιήσει και θα συμπληρώσει μαζί με την Τρόικα τα νέα αντεργατικά και ταυτόχρονα ευνοϊκά για το κεφάλαιο μέτρα.
Φυ        Tα νέα μέτρα θα αγγίξουν και την Δωρεάν Δημόσια Παιδεία σε όλες τις Βαθμίδες της Εκπαίδευσης με την προωθούμενη από την Κυβέρνηση ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης.
Οι Γονείς των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων οργανώνουμε την πάλη μας για να μην περάσουν τα νέα μέτρα.
Χαιρετίζουμε την διάθεση πολλών ανθρώπων, Γονέων και παιδιών,, να αντιδράσουν στην διαρκή υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου.
Πολλοί Γονείς και παιδιά του κινήματος μας παραβρίσκονται καθημερινά και στις αυθόρμητες συγκεντρώσεις , των Αγανακτισμένων
Θέλουμε όμως με την ανακοίνωση μας, να δώσουμε μήνυμα συνέχισης του αγώνα, με προοπτική εξόδου από το σύστημα εξουσίας, πού δημιουργεί συγκέντρωση πλούτου στους λίγους και φτώχεια για τον εργαζόμενο Λαό και τα ευρύτερα Λαϊκά στρώματα.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,
ΕΜΕΙΣ Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Οι συναντήσεις πού γίνονται με την πολιτική ηγεσία, μπορεί να ανατρέπουν δυσάρεστες εξελίξεις, μπορεί να λύνουν τρέχοντα ζητήματα λειτουργίας των σχολείων, όμως αν δεν αλλάξει ο συσχετισμός δύναμης σε πολιτικό επίπεδο και εξουσίας, πενιχρά τα αποτελέσματα που μπορούμε να προσδοκούμε.

Ο Πρόεδρος                                                 H Γ. Γραμματέας
Π. Κουφαλάκος                                                                Κ Αθανασιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου